Ingen bloggtorka här inte!


Bild från förra året. Snarast en snabb tush-skiss. 

Rosor

 
Oljefärger. Tog veckor att torka.


Ser ni vem?


Så här ser det ut när jag ritar: jag börjar med höger-öga sen munnen- blir något av dessa fult börjar jag genast om, eftersom jag själv tror att fula ögon förstör en fin bild! Vänster-öga gör jag alltid sist.
Detta skulle egentligen föreställa Nicole Richie, men liknar henne gör de inte, iallafall int ännu?

Ugglor( i mossen).


Uggla i svart tush. Tycker så om att bara "skrutta" fram en bild med tush eller bläck, det var på de sättet jag började tycka om att rita på riktigt!
En bergsuv, varsågoda.

Snabb målning


En snabb akryl-målning. Tycker hemskt mycket om den. Den andra bilden här nedanför måla jag för en tid sen, dög bra som inspiration.

Fel namn

Märkte att jag har råka skriva "Monroe" på marilyn manson-bilden- istället för Manson. Ska rätta det om ett ögonblick.
/marie


En till Marilyn


Marilyn Monroe. Snabbteckning.


Ett försök på Kate Winslet


Ritades i ett huj. Blev själv ganska nöjd med bilden, bortsett från mina vanliga små proportionsfel. La den på sned, av någon anledning liknar det Kate Winslet mera då?


Adele


Försetäller sångaren Adele. Det tog hur länge som helst att få skuggorna snygga, blev ganska bra till slut- förutom ögonen som är på olika höjd- och de harmar eftersom jag annars blev riktigt nöjd OCH den är för mörk(vilket jag helt och hållet tänker skylla på kameran för)! Plus att den ännu är lite halvfärdig.
Här har ni iallafall en del av Adele, ha ha.

Marilyn Manson

 
Bild av Marilyn Monroe. Den är målad i akvarell och tog runt 3 sekunder att göra. Ritar sällan porträtt, och ännu mer sällan i akvarell!


Första inlägget.

Hej! På denhär bloggen kommer jag att lägga ut tecknigar, ge något enstaka tips och m.m. och hoppas(hoppas) att jag får många kommentarer och feedback.
/marie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0